jueves, 12 de abril de 2007

Vins DOQ Priorat - DO Montsant

NUBAC 2004
Vi negre, elaborat pel Celler Can Just Viticultors. Cupatge de Garnatxa Negra en un 40%, Carinyena 30%, Syrah 10%, Merlot 10% iCabernet Sauvignon 10%.Vi amb una criança de 6 a 8 mesos segons anyada, amb bótes de primer i segon any de roure francès. Anyada 2004 - DO Montsant

MAS D' EN JUST 2004
Vi blanc elaborat pel Celler Mas d' en Just, situat al municipi de la Vilella Baixa. Primera anyada d' aquest vi elaborat amb la varietat de raïm Viognier. La vinya amb la qual s' elabora el vi està situada a 730 metres d' alçada, i fou plantada l' any 1996 - DOQ Priorat.
.
CLOS DOMINIC VINYES ALTES 2002
Vi negre format per Carinyena, principalment en un 80-85% i la resta Garnatxa. Té una criança de 16 mesos en barriques franceses Allier de primer any.Producció tan sols de 550 ampolles; 2 barriques de 225 litres - DOQ Priorat.
.
MALONDRO 2001
Elaborat pel Celler Malondro de Cornudella de Montsant. (D.O.Montsant) Es tracta d'un vi de criança de 15 mesos d'envelliment en bóta de roure francès de gra fi. S'utilitzen com a varietats la Garnatxa i la Carinyena.

No hay comentarios: